• 044 977 7214
  • 044 977 7214

Sadutar malliston neljäksi muuntuvia avainlipun saaneita Everyday ja Everyone malleja voi tulla sovittelemaan Kouvolaan kaksikerroksiseen liikkeeseemme kävelykatu Manskille ma-pe klo 10.30-17.30 ja la klo 10.30-14

Sadutar mallistolla on avainlippumerkki. Sadutar malliston tavoite on olla muuntuva ja monikäyttöinen. Sadutar malliston Everyday ja Everyone jakut on suunniteltu käytettäväksi arjesta juhlaan ympärivuoden. Sadutar mallisto on suunniteltu, kaavoitettu ja valmistettu Suomessa.

Sadutar malliston EVERYDAY jakku muuntuu neljäksi malliksi. Everyday jakussa on raklahiha mikä takaa hartiaistuvuuden. Kaulus on säädeltävä naruilla ja jakussa on taskut. Everyday jakkua on kahta kokoa ja neljää väriä. Materiaali on ryhdikäs puuvillaneulos. Everyday jakku on suunniteltu, kaavoitettu ja valmistettu Suomessa. Everyday jakulla on avainlippumerkki.

Sadutar malliston EVERYONE jakku on kaulukseton leveähihainen malli. Everyone jakku muuntuu neljäksi eri malliksi. Everyone jakkua on kahdessa koossa ja neljässä värissä. Everyone jakun keskipalassa on taskut. Materiaali on ryhdikäs puuvillaneulos. Everyone jakku on suunniteltu, kaavoitettu ja valmistettu Suomessa.Everyone jakulla on avainlippumerkki.

Sadutar malliston Everyday ja Everyone jakut on valmistettu laadukkaasta puuvillasta mikä ei nyppäänny eikä veny. Materiaali on vesipestävä joten jakut saa konepestä. Kuvassa jakkujen värit.