• 044 977 7214
  • 044 977 7214
 

Ohje miten teet ostoksen Saduttaren verkkokaupasta

Soita ma-pe klo 12-16 puh 0449777214 ja kerro haluamasi tuote kerromme kaikki valitsemastasi tuotteesta kuin olisit ostoksilla liikkeessämme. Puhelin soiton jälkeen lataamme tuotteen verkkokaupan tuotteisiin mistä ostat tuotteen. Sinulla on käytössäsi kaikki verkkokaupan maksutavat. Tuote lähetetään sinulle 2-3 päivän sisällä.

Kaikki sadutar facebookin, sadutar.fi instagramin ja www.sadutar.fi sivuston tuotteet ostettavissa jos on vielä jäljellä. Sadutar facebookia ja sadutar.fi instagramia seuraamalla saa parhaiten ajankohtaista tietoa uutuus mallistoistamme.

Sadutar on Kouvolassa naistenvaateliike missä mallistot vaihtuvat tiuhaan ja kokoja löytyy 36-48. Jos liikut Kouvolassa kannattaa poiketa ostoksilla.

Sadutar mallisto on kaksivuotias moduuli mallisto johon tulossa samalla idealla myös sisäpukeutumisvaatteita. Sadutar malliston Suomessa suunnitellut ja valmistetut EVERYDAY ja EVERYONE jakut myynnissä verkkokaupassa. Mikäli arvostat kotimaisuutta tutustu näihin täysin Suomalaisiin jakkuihin. Jakut muuntuvat neljään eri malliin joten hinta yhtä jakkua kohden on edullinen. Tutustu malleihin verkkokaupassa.