• 044 977 7214
  • 044 977 7214

Lue tässä ohje miten teet tilauksen saduttaren verkkokaupasta

Saduttaren verkkokaupan kautta voit tilata kaikkia sadutar facebookin ja sadutar.fi instagramin kuvien vaatteita. Hinnat, materiaalit, koot ja kaikki haluamasi tiedot vaatteisiin kerromme kun soitat liikkeeseen ma-pe klo 11-15 puh 0449777214 ja jos sitten haluat vaatteen lataamme kuvan siitä verkkokauppaan sinulle ostettavaksi.

Haluamme sinun onnistuvan verkkokauppaostoksessasi siten että turhat edestakaisin lähettelyt jäävät pois tämän tähden vaadimme puhelin soiton ja keskustelun kuin olisit ostoksilla liikkeessämme. Verkkokaupassa ei ole yhtään tuotetta kuin tilaamalla tämän ohjeen mukaisesti eli tuotteiden kuvia voit selata vai sadutar facebookissa ja sadutar.fi instagramissa.

(Saduttaren netti ostoksia ei voi palauttaa)

Saduttareen tulee uutuuksia viikottain joten kannattaa seurata sadutar facebookkia ja sadutar.fi instagramia. Kaikki Saduttaren vaate mallistot on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa.

Sadutar liike Kouvolassa kävelykatu Manskilla

auki: ma-pe klo 10.30-17.00 ja la klo 10.30-14.00

Kun olet tehnyt tilauksen ohjeen mukaan kuva valitsemastasi tuotteesta laitetaan sinulle ostettavaksi alla olevaan verkkokauppaan.

Verkkokauppassa ei näy muita tuotteita kuin sinun tilaamasi tuote jos haluat selata Saduttaren vaatteita katso kuvia sadutar facebookista ja sadutar.fi instagramista.

Verkkokauppa