• 044 977 7214
  • 044 977 7214

SADUTAR BRÄNDIN MALLISTO on edelläkävijä muunneltavuuden vuoksi OSTA 1 SAAT 4(5) ERILAISTA MALLIA.

SADUTAR MALLISTOLLE on MYÖNNETTY AVAINLIPPU MERKKI. Sadutar Mallisto suunnitellaan, kaavoitetaan ja valmistetaan Suomessa. Mallisto on ekologinen ja eettinen.

Saduttarelta ilmestyy blogi kirjoitus aina perjantaisin.

Sadutar on Kouvolalainen naisten vaatteisiin erikoistunut yritys . Liikkeemme on Kouvolassa Kävelykatu Manskilla auki ti-pe klo11-17 ja la klo 11-14.

Saduttarella on verkkokauppa www.sadutar.fi jossa myydään omaa Suomessa suunniteltua, kaavoitettua ja valmistettua Sadutar mallistoa.

Saduttaren tavoite omassa mallistossa on tehdä se mahdollisimman eettisesti ja ekologisesti. Olemme halunneet myös myynnissä olla arvojemme mukainen ja emme myy ajattomia malleja alennusmyynneillä vaan tuotteet ovat myynnissä niin kauan kuin niitä löytyy normaalihintaisina.

Sadutar malliston idea on että kaikki mallit on muuntuvia jolloin saadaan tuotteelle mahdollisimman paljon käyttökertoja ja näin toteutuu ekologisuus tutkitusti parhaiten.

Mallistomme ei perustu sesonkeihin, vaan tuotteemme ovat ajattomia arkeen ja juhlaan sopivia tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön.

Sadutar mallistolle myönnetty avainlippumerkki.

Verkkokauppaan pääset ostoksille klikkaa https://www.sadutar.fi/

Sadutar liike on Kouvolassa Kävelykatu Manskilla

auki ti-pe 11-17 ja la klo 11-14

Kirjoitamme blogia aina perjantaisin aiheet ovat muodista maailmantilanteeseen jos olet rohkea käy lukemassa .