• 044 977 7214
  • 044 977 7214

Hei,

Nyt on painavaa asiaa niille jotka ostavat vaatteita joista puuttuu jokin osa esim. hihaton mekko johon halutaan hihat. Liikkeeseemme tulee päivittäin naisia jotka etsivät kirjavaan mekkoon jakkua minkä tulisi olla pilaamatta hihatonta mekkoa. Tämä etsiminen on joka vuosi sama, tuntuu että ei opita ostamaan vaatteita kokonaisuutena. Me olemme aina yrittäneet stailata asiakkaamme niin että hänen ei tarvitsisi lähteä epätoivoiselle kierrokselle etsimään jotakin puuttuvaa palasta. Tuntuu että monessa liikkeessä myyjät antavat asiakkaan ymmärtää että on helppo löytää esim. se jakku. Asiakkaan tulee kuitenkin ymmärtää että se edullinen mekko muuttuu kalliiksi kun siihen on sitten löydettävä se täydellinen jakku. Sama huomio on yleistynyt kirjavien housujen ja hameiden kanssa. Tulee ymmärtää että kun hankkii kirjavan alaosan siihen ei sitten yleensä sovi kuin yksivärinen yläosa. Moni kuitenkin haluaisi juuri sinne kasvojen lähelle jotain ihanaa se ei nyt käy kun asusta tulee sekamelska.

Saduttaressa olemme mallistoja valitessa miettineet kokonaisuudet koruja myöten jolloin voimme tarjota kokonaisuutta ja samalla näyttää asiakkaalle miten hän pystyy muuntamaan asua erilaisiin käyttötarkoituksiin. Meiltä ostettuihin vaatteisiin moni asiakas ostaa sitten myöhemmin uusia osia joilla hän voi uudistaa asua. Näin ostamalla yleensä vaatekaapissa on aina päälle laitettavaa ja säästyy myös rahaa kun turhat ostokset jää tekemättä. Tule siis rohkeasti stailattavaksi.

Nähdään Saduttaressa Kouvolassa Kävelykatu Manskilla ti-pe klo 11-17 ja la klo 11-14

Seuraava blogi taas ensi perjantaina

Satu ja Sari Sadutar

.

Hei,

Stailaaminen on meille Saduttaressa intohimo minkä takia halusimme mallistomme olevan muuntuva jolloin on paljon vaihtoehtoja tehdä asukokonaisuuksia. Näin juhla aikaan on meidän jokaisen mietittävä tuleeko se juhla mekko vain yhdenkerran käyttöön vai voiko sitä muuntaa arjesta juhlaan. Olemme valinneet liikkeeseemme malleja joita saamme helposti stailattua arjesta juhlaan ja stailaamme asiakkaamme molemmilla tavoilla jolloin kotona osaa muuntaa vaatetta käyttötarkoituksen mukaan.

Saduttaressa olemme alkaneet kiinnittämään todella paljon huomiota sisäänostoihimme ei ole mitään mieltä ostaa mallistoja joita on sitten pakko myydä alessa ja taas ostaa samanlaista vain saadakseen sanoa että nyt on tullut uutta. Ekologisuus tarkoittaa meille kaupoille samaa kuin asiakkaille älä osta liikaa turhia malleja vaan meidänkin tulee miettiä mitä liikkeeseen ostamme ja että mallistojemme tulee olla yhteensopivia ja ajattomia.

Sadutar mallistoamma myymme liikkeessä ja verkkokaupassa idealla että tuotteita ei alenneta. Tulevat uudet mallitkin suunnitellaan samalla tyylillä että ne ovat muuntuvia ja klassisia. Malleihin tulee vaihdettavia osia joita voi sitten ostaa erikseen. Sadutar mallistoa tehdään suurella rakkaudella muotia ja kotimaisuutta vaalien. Tervetuloa sovittelemaan ja stailattavaksi Saduttareen.

Sadutar Kouvolassa ti-pe klo 11-17 ja lau klo 11-14

Seuraava blogi taas ensi perjantaina.

Hei,

Kesä näyttää vihdoin tulevan. Suomen kesä vain on niin lyhyt tuntuu että juuri kun me kauppiaat saamme kesämekot kauppaan ja asiakkaat alkavat kiinnostua ja ostaa niitä. Mitä tapahtuukaan ollaan juhannuksessa ja alkaa kesä ale. Onkohan tämä vuosi erilainen ja ei tarvitsisi alkaa kauppiaiden alentaa kesä vaatteita heti kun niiden myyntiaika on alkanut.

Sadutar mallistomme olemme halunneet tehdä juuri sen takia monikäyttöiseksi ja sopivaksi ympärivuotiseen käyttöön että asiakkaiden ei tarvitse pelätä ostaa sitä normaalihinnalla. Me emme alenna mallistoa se on suunniteltu klassiseksi ja myydään normaalihinnalla niin kauan kuin tuotteita on. Mielestämme tämä on reilua asiakkaita kohtaan kyllä meitä kaikkia harmittaa kun ostamme tuotteita normaalihinnalla ja seuraavalla viikolla se on alerekissä.

Olemme pitäneet vaateliikettä jo jokusen vuosikymmenen ja on todella ikävä niitä aikoja kun alet olivat vain kaksikertaa vuodessa. Nykyään meille kauppiaille jo tarjotaan alemallistoja jotka tehdään nimenomaan alennustavaraksi. Odotamme innolla milloin tämä ekologisuus alkaa näkyä ja ihmiset oppivat ostamaan vähemmän ja laadukkaampaa. Moni sanoo liikkeessämme että kun ei ole varaa hyvään miten on varaa huonoon. Jokaisella on halutessaan varaa ostaa laadukkaampaa Suomen kaltaisessa maassa. On jokaisen meistä ymmärrettävä millaisen mallin annamme ostokäyttäytymisestä lapsillemme onko se että osta halpaa ja usein vai säästä hiukan aikaa ja osta kunnollinen. Meidän ei tarvitsisi höpöttää tästä ekologisuudesta kun vain oppisimme ostamaan vähemmän ja laadukasta mutta se on todella vaikeata.

Satu ja Sari

Seuraava blogi taas ensi perjantaina.

Hei,

Juhlakausi on alkanut. Saduttaressa olemme kiinnittäneet huomiota että myymämme vaatteet tulevat käyttöön myös juhlien jälkeen. Meillä asiakkaat ostavat paljon laadukkaita housuja joihin yläosaa vaihtamalla saa arkeen ja juhlaan sopivan asun. Mekkot olemme valinneet sellaisia malleja että kun on juhlat käyty voi ne laittaa vaikka töihin.

Saduttaressa laadukas housuvalikoima kannattaa tulla sovittelemaan.

Sadutar Kouvolassa kävelykatu Manskilla

auki ti-pe klo 11-17 ja la klo 11-14

Me Saduttaressa olemme saaneet juhlan aihetta SADUTAR MALLISTOLLEMME ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU MERKKI. Nyt virallisesti mallistomme on niin Suomalainen kuin mahdollista. Suomalaisia työpaikkoja on nyt tuettava meidän jokaisen vain niin meillä säilyy tämä hyvinvointi valtio.

Vaikuttaako sinuun avainlippu merkki ja ajatteletko missä ja kuka vaatteesi valmistaa. Tuntuu että me emme aina ymmärrä mitä tarkoittaa valmistusmaa. Toki jos mekin olisimme vain hintaa ajatelleet ei kannattaisi tukea Suomalaista työtä. Nyt on menossa lakkoja ja kaikki meistä haluavat hyvää palkkaa pitäisikö meidän alkaa myös arvostaa muiden tekemää työtä ja olla valmiita maksamaan Suomessa tehdyistä vaatteista.

Sadutar mallistoon voit tutustua verkkokaupassa www.saduta.fi

Sadutar mallisto sovitettavissa liikkeessämme Kouvolassa kävelykatu Manskilla

Hei,

Sadutar malliston jakkujen muuntuminen on ollut innostuksen aihe kun näin keväällä haluamme uudistaa vaatekaappiamme. Edullisuus on myös innostanut asiakkaitamme että kuinka voi olla Suomessa suunniteltu ja valmistettu ihana mallisto näin kivan hintainen. Totta kun saat yhden jakun hinnalla viisi erilaista jakkua ja hinta on vain 599 euroa ei siitä paljon jää jakkua kohden ja Suomalaiselle työlle hintaa. Lisäksi moni ostaa verkkokaupasta missä tämän hinnan voi vielä maksaa erissä.

Sadutar brändin jakuilla saa vanhat mekot taiottua juhliin taas uuden näköisiksi eikä tarvitse ostaa kaappiin taas yhtä ylimääräistä juhlamekkoa mitä käyttää vain kerran. Sadutar malliston tuottet ovat muuntuvuuden ansiosta niin mahtavia kun ne eivät jää kaapinpohjalle käyttämättä lojumaan. Liikkeessä kuulee kokoajan kuinka vaatekaapit pursuaa vaatteita joita ei käytä mutta ei myöskään raaski heittää ja sitten ei kuitenkaan ole mitään päälle laitettavaa.

Nyt tutkimaan omaa vaatekaappia ja sovittelemaan voisiko sinunkin vaatteesi uudistaa Sadutar malliston EVERYONE ja EVERYDAY jakuilla. Tervetuloa sovittelemaan jakkujamme joita löytyy neljässä värissä punainen, kaakao, musta ja petroolin värinen. EVERYONE ja EVERYDAY jakut tehdään kahdessa koossa. Voit myös ostaa verkkokaupastamme www.sadutar.fi.

Sadutar Kouvolassa kävelykatu Manskilla ti-pe klo 11-17 ja la klo 11-14

verkkokauppa www.sadutar.fi

Hei,

Maailma on valtavassa myllerryksessä ja kaikki muuttuu nopeasti, toiset meistä haluavat sulkea silmänsä ja jatkaa elämäänsä kuin ennenkin. Itsekin joskus ajattelen että kohta kaikki on palautunut ennalleen ja ihmiset shoppailevat ja ostelevat vaikka eivät tarvitsisikaan. Miten käy vaateteollisuuden onko nyt se hetki että suomalaista kannattaa suosia, eikä kolmansissa maissa valmistettua. Ostetaan vähemmän, laadukkaampaa ja kestävämpää vai onko valinta halpaa kunhan on sinnepäin niin kelpaa, en usko, nyt olen jo huomannut että suomalainen nainen haluaa parasta, näyttää kauniilta ja kantaa vaatetta hyvällä omallatunnolla.

Kotimaista suosiessamme tuemme suomalaista työtä, tiedämme tuotteen olevan laadukas, valitettavasti asiakas menee monesti harhaan kun tuote on vain suunniteltu Suomessa, mutta koko tuotanto on ulkomailla vain sen takia että saataisiin halpa hinta ja suuret voitot. Olkaamme tarkkana valmistusmaan suhteen se usein ratkaisee ekologisuuden ja eettisyyden.

Sadutar Kouvolassa Kävelykatu Manskilla ti-pe klo 11-17 ja la klo 11-14

verkkokauppa www.sadutar.fi

Seuraava blogi ilmestyy taas ensi perjantaina.

Hei,

Juhlat ovat palanneet ja vaateongelmat mitä päälle. Miksi juhlavaatteen osto on niin vaikeaa.

Me Saduttaressa olemme poistaneet iltapuvut mallistostamme ja suosittelemme asiakkaillemme asuja joita voi muunnella arkeen ja juhlaan. Ekologisuus on tuonut juhla pukeutumiseen uuden ulottuvuuden ei tule ostaa yhden kerran pukua. Me suosittelemme asiakkaille nykyään, jos on tarve iltapuvulle poikkeamista pukuvuokraamossa se on ekologinen ratkaisu.

Saduttaren valikoimaan on tullut mekot joita käytetään jokapäiväisesti ja asustetaan sitten juhlaviksi. Näin mekot eivät jää kaappiin ja ole vain yhden käyttökerran vaatteita.

Aina kun saa kutsun juhliin kannattaa myös olla tarkka millaista pukeutumista pyydetään. Pukeutuminen ja vaatteen hankkiminen on helppoa kun ei tarvitse miettiä onko haussa iltapuku vai riittääkö casual asu. Jo se että juhla alkaa päivällä kertoo että ei pukeuduta iltapukuun.

Tervetuloa avoimin mielin Saduttareen juhlavaate ostoksille.

Sadutar Kouvolassa Kävelykatu Manskilla

AUKI: ti-pe klo 11-17 ja la klo 11-14

Satu & Sari

Seuraava blogi taas ensi perjantaina

Hei,

Kiitos kaikille suuresta innostuksesta Sadutar brändin ensimmäisiä malleja kohtaan. Me naiset olemme osoittautuneet todella Suomessa tehtyjä vaatteita arvostaviksi ja ekologisiksi. Muuntuvat jakkumme ovat saaneet monen sanomaan ihastuksen sanat, tätä olemme kaivanneet ja rouhea puuvillamateriaali on osoittautunut täydelliseksi valinnaksi mikä sopii kaikkien vaatteiden kanssa niin arjessa kuin juhlassa.

Korona ja Ukrainan sota on saanut meidät kaikki miettimään mihin rahat käytämme ja silloin on tullut tarve ostaa kotimaista. Meitä naisia on alkanut kiinnostaa pukeutua kauniimmin kuin hupparit ja joggerit. Tyylikäs pukeutuminen antaa piristystä jokapäiväiseen elämään ja kun vielä pääsimme noista maskeistakin ja saamme esitellä keväisiä hymyileviä kasvojamme voiko olla ihanampaa.

Nautitaan aurinkoisista päivistä kauniissa vaatteissa.

Satu & Sari

Seuraava blogi taas ensi perjantaina.

Hei,

Millaisen ostokäyttäytymisen sinä olet oppinut kotoa?

Meille vanhemmat opettivat osta vähän mutta kunnollista ja mieleistä. Joka syksy äiti vei meidät vaateostoksille kalleimpaan kauppaan ja sanoi valitkaa kouluvaatteet ja mehän valittiin ja koko vuosi me puettiin ne ylle hymyhuulin. Kaikkien pitäisi nykyäänkin ymmärtää että jatkuva ostaminen ei ole normaalia mutta tämä nykyaika ja vääristyneet halvat hinnat ovat tehneet sen että otan tuosta tunikan kun halvalla saan. Meidän pitäisi ostaa mieluinen tuote eikä sitä minkä halvalla saamme. Oudointa tässä on se että kaikki valittavat kuinka kaapit pullistelevat vaatteita ja kun pitäisi pukea jotain ylle ei löydy mitään sopivaa.

Sadutar mallistomme toteuttaa lapsuudessa saatuja oppeja haluamme myydä mieluista ja kunnollista sen tähden nyt rakennamme omaa Sadutar brändiä ei halvan hinnan vaan kunnollisuuden ympärille.

Ensimmäiset upeat Sadutar malliston tuotteet myynnissä nyt verkkokaupassamme.

Satu &Sari

Seuraava blogi taas ensi perjantaina.

Hei,

Nyt on aika toisen blogi kirjoituksen valitsimme aiheeksi Suomalaisuuden vaatteissa.

Sadutar mallistoa tehdessämme mietimme tätä Suomalaisuutta paljon. Onko mallisto kotimainen jos vain suunnittelemme sen ja valmistamme sitten esim. Euroopassa mitä mieltä te olette ?

Me tulimme siihen tulokseen että ei ole koska valmistus tuotteessa vaatii suurimman työn. Suomessa on paljon isoja brändejä joita myydään kotimaisuudella ja ihmiset ostavat ja kantavat ylpeinä tuntien suosivansa Suomalaisuutta. Olemme ihmetelleet eikö kukaan katso valmistusmaata ja eikö sillä ole mitään merkitystä missä halpamaassa ne valmistetaan kunhan vain brändi on tunnettu ja koetaan Suomalaiseksi.

Aika näyttää olemmeko Sadutar mallistossa olleet liian kunnianhimoisia kun valitsimme Suomalaisuuden myös valmistamisessa ?

Mikäli sinä tykkäät malleistamme ja kannatat Suomalaisuutta suosittelemme Sadutar mallistoa sinulle myynnissä ensimmäiset mallit nyt verkkokaupassamme www.sadutar.fi .

Satu & Sari

Seuraava blogi taas ensi perjantaina.

Hei,

On ilo kertoa tässä ensimmäisessä blogissamme hiukan tarinaa Sadutar mallistosta. Sadutar on kivijalkaliikkeenä palvellut naisia jo usean vuosikymmenen ajan. Olemme aina myyneet muiden mallistoja mutta nyt on tullut aika oman malliston.

Sadutar mallisto perustuu asiakkailtamme saamaamme toive listaan kotimaisuus, muuntuvuus, pitkäikäisyys, mukavuus, rentous, arkisuus, juhlavuus, pituus, lyhyys, hoikistavuus, nuorekkuus...niin ja nämä kaikki toiveet tulee olla samassa vaatteessa. Kuten huomaatte mallin pitää sopia kaikille ja arjesta juhlaan. Nämä toiveet osoittavat meidän naisten haluavan ostaa vaatteita joita käytämme paljon ja se jos mikä on ekologista.

Sadutar malliston ensimmäiset toiveiden mukaiset mallit ovat nyt valmiina EVERYONE ja EVERYDAY takkijakut jotka muuntuvat neljäksi eri malliksi lisäksi voi vielä vetoketjuja hauskasti aukomalla saada kivoja vaihtoehtoja lisää.

Sadutar malliston mallit ovat myynnissä kaikille naisille verkkokaupassamme klikkaa https://www.sadutar.fi/

Sadutar blogiin tulee uusia kirjoituksia kerran viikossa aina perjantaisin.

terveisin Satu ja Sari