• 044 977 7214
  • 044 977 7214

Sadutar aukaisee helmikuussa Kouvolaan vilkkaan kävelykatu Manskin varrelle kaksikerroksisen liikkeen johon tulee Kouvolan ensimmäinen vaatteisiin, kenkiin ja asusteisiin erikoistunut Second hand butik kerros.

Tarjoa rohkeasti myyntiin vaatteita, kenkiä ja asusteita.

Soita ma-pe klo 12-16 puh. 044 9777214 ja kerro tuotteistasi.

Sadutar haluaa kaikkien verkkokauppa ostosten onnistuvan sen tähden soita Saduttareen ma-pe klo 12-16 puh. 0449777214 ja kerro mikä tuote sinua kiinnostaa selitämme puhelimessa kaiken kyseisestä tuotteesta.

Katso tuotteiden kuvia sadutar facebookista ja sadutar.fi instagramista kaikkia kuvien tuotteita voit ostaa.

Verkkokaupan hiilijalanjälki on iso juuri väärien ostosten tähden kun tuotteita lähetellään edestakaisin. Sadutar haluaa verkkokauppansa hiilijalanjäljen olevan mahdollisimman pieni sen tähden puhelinkeskustelu ennen verkkokauppaan ladattavan tuotteen ostamista.

Soitellaan ja tehdään onnistuneita ostoksia.

Eko jättistoppiksia Saduttaressa ympärivuoden myynnissä. Kuosit vaihtuvat tiuhaan joten jos ihastut johonkin soita nopeasti ja osta omasi. Puhelinsoiton jälkeen lataamme valitsemasi kuosisen toppiksen verkkokaupan tuotteisiin josta ostat sen.

Eko jättistoppis on tarkoitettu käyttöön ympärivuoden. Kestää sadetta sopii kerrospukeutumiseen. Tämä eko toppis on ihana käyttää missä vain ja alle voi pukea mitä vain.

Eko jättistoppis on yhden koon menee 36-48 kokoselle.